Maandag morgen – vervolg

Laat vrijdag/vroeg zaterdag schreven wij over een van de families in het dorp, die momenteel door een moeilijke tijd gaan. Besloten was dat Hope Force een Hope Shelter voor hen zou bouwen. Wat zijn wij dankbaar voor onze lokale crew en anderen die dit weekend geholpen hebben, Het project is bijna klaar en hopelijk kan men morgen intrekken. De situatie van de man is onveranderd en dat maakt ons verdrietig. Door de Hope Shelter aan te kunnen bieden, hopen wij dat het het leven van de familie ietsje makkelijker maakt. Dank je wel dat je ons in dit alles volgt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s