Ons leven in Haiti – Our lives in Haiti

August 2016 – Augustus 2016

Let us know if you like to stay in touch 🙂   Laat ons weten of je op de hoogte wilt blijven

aug 2016-web  The pdf link has English EN Nederlands 🙂

PS hoe vinden jullie onze nieuwe auto???   By the way … Do you like our new car???IMG_6312

3 thoughts on “Ons leven in Haiti – Our lives in Haiti

  1. Bianca van der meijden

    Hallo,
    Ik ben een inwoner uit Middelburg en wil graag een zinnige donatie doen voor de slachtoffers in haiti. Kunnen jullie iets vertellen over jullie adhoc hulp en project op Haïti? Wellicht kan ik dan in mijn vrirndenkring nog wat meer sponsors vinden.
    Ik hoor graag wat meer,

    1. Hallo Bianca. Dank je wel voor je berichtje. We hebben heel slecht internet sinds de orkaan. Wij werken in een dorpje 10km buiten leogane. Tijdens de aardbeving was ruim 90% hier verwoest. We hebben een sponsorship voor kinderen om naar school te gaan, schoolgeld/uniform/boeken worden daarvan betaald en elke maand een voedsel pakket als aanvulling op hun voedsel. Daarnaast proberen we twee keer per jaar een medische kliniek te houden. Het consult en medicijnen zijn gratis. Sinds de aardbeving hebben we 60 huisjes van hoop gebouwd en zijn momenteel bezig met de herbouw van een school die in 2010 verwoest was. Alle huisjes die door Hope Force gebouwd zijn hebben de orkaan doorstaan. Twee hadden dat schade doordat een boom op het dak was gevallen. Wij zelf wonen/werken sinds februari 2010 op Haiti. Onze thuis gemeente is evangelie gemeente de Wijngaard in Oost Souburg en via hun kan geld voor Haiti orkaan Relief gestort worden. Het geld wat we voor Relief ontvangen zal gebruikt worden om huisjes te repareren – of als reparatiekosten mogelijk is een shelter te bouwen. Natuurlijk hangt het ervan af hoeveel geld er binnen komt en wat we dan kunnen doen. Ik hoop dat dit je wat informatie geeft. Hartelijke groeten uit Haiti. Marianne en Rene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s