Alweer 15 januari … mogelijkheden voor 2016

Onvoorstelbaar hoe de dagen voorbij vliegen. Met de overdenking van de 2010 Haiti aardbeving twee dagen geleden, is opnieuw “the Schoolsessions” fondswerving van start gegaan. Nee, ik vraag niet voor onszelf, ik schrijf dit voor de 210 leerlingen, die na zes jaar nog steeds in een soort schuurtje les krijgen.  U kunt mij geloven dat de paarden en koeien in Nederland een beter onderkomen hebben.

Met 2016 voor de deur zien wij er naar uit om ons dit jaar onder andere in te zetten voor de herbouw van de ECCA school.

our work in Haiti

Maar het zou niet eerlijk zijn als wij de indruk geven dat we het zonder hulp van anderen kunnen waar maken.  Voor donaties kun je terecht op de www.hopeforce.org website, klik op de donate button en onder beschrijving noem je ECCA school building.

ecca.45

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s