Prachtig weer, volop genieten dus!

Het weer was prachtig en we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om op de fiets te springen en een rondje Walcheren te doen :). Vijf uur later terug bij af. Genoten van vriendschap, herinneringen en een heerlijk ijsje.

Rene is terug op Haiti en ik volg spoedig. Afgelopen week een röntgen foto van mijn knie en deze week een MRI… hopelijk geen gescheurde meniscus. De dokter – toevallig ook een persoonlijke vriend gaf het advies ” train maar voor halve marathons in plaats van een hele”.

Zeeland = beautiful

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s