Drukke week achter de rug

IMG_3162

Van Middelburg naar de tandarts in Rotterdam doorrijden voor een kennismakingsgesprek in Apeldoorn, onderweg vrienden bezoeken. Overnachten in Dalfsen en de volgende morgen door naar Frankrijk, 8 uur in de auto. Warme ontvangst, geweldige gastvrijheid. Presentatie in de kerk daar over het werk op Haiti om de volgende dag weer ruim 7 uur terug naar Middelburg te rijden. Goede gesprekken, leuke ontmoetingen en dankbaar voor nieuwe ontwikkelingen. Dit alles voor het werk waar we op Haiti mee betrokken zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s