Mijn loop schoenen aangedaan en…

Vroeg eruit en 4 mijl lopen stond niet boven aan mijn verlanglijstje. Maar zoals iemand mij ooit verteld had… “het moeilijkste van hardlopen is je schoenen aan te doen”.  Heb ik dit advies opgevolgd en Rene en ik gingen voor 06.30 uur onze 4 mijl in.

Op de terugweg probeerde ik Rene iets uit te leggen en belandde languit op de stenen en andere niet zo geweldige wegbedekking in het dorp. Na weer op de been te zijn gekomen de rest naar huis gelopen en daar alle plekjes maar eens goed schoongeboend met water en zout. Au…  Wat heb ik hiervan geleerd? Als je in Haiti hard loopt moet je voor je uit naar de grond kijken anders …

Ik ben verder echt aan het proberen om deze blog ook in het Nederlands op de site te krijgen. Als iemand tijd heeft mij daar bij te willen/kunnen helpen… PLEASE …

Fijn weekend vanuit Haiti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s