Soon on the move again… Spoedig weer onderweg…

R and M beach time 2014

As per today … we will try to post in English and dutch at the same time. Just scroll down to your preferred language 🙂

Vanaf vandaag zullen wij onze best doen om zowel in het engels als in het nederlands iets op de site te zetten. Dus kijk even waar het nederlands begint 🙂

Time flies, so they say.  These weeks have flown by. In a few days we will be back in Haiti again and part of us is very much looking forward to getting home. Time with our kids/grand-kids, family, church family and friends has been good. Yet as always too short. As soon as we get back to Haiti we hope to get the final details for the Haiti Hope Force house finished and we can set a date to move in. We are also excited for the medical team which will come and work alongside us in the greater Sous Savanne area as per October 11th. We will try and post more regularly.

De tijd vliegt en dat is zeker deze weken weer zo geweest. Over een paar dagen zijn wij terug op Haiti en wij zien er naar uit om weer “thuis” te zijn. Onze tijd met de kinderen/kleinkinderen, familie, onze thuis gemeente en vrienden is erg goed geweest. Maar zoals altijd… te kort. Vanaf het moment dat we terug op Haiti zijn zullen wij druk bezig zijn met de laatste dingen af te krijgen zodat we naar het Haiti Hope Force huis kunnen verhuizen. Ook zien we er naar uit om op 11 oktober een medisch team welkom te heten, zij zullen voor een week mee werken in Sous Savanne en omstreken. Ook willen wij proberen regelmatig iets op deze blog te zetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s